Mergi la conținut
Trofimciuc Marina - Otorinolaringolog(ORL)

Dr. Trofimciuc Marina

Otorinolaringolog(ORL)

location Moldova, Chișinău

workplace Clinica Pediatrica filiala Ciocana

language Română, Rusă, Franceză

experience 6 ani experiență

Despre

Inflamaţia gâtului, secreţiile abundente, polipii și amigdalele inflamate, durerile de cap frecvente, sensibilitatea urechii, auzul slab şi lipsa mirosului sunt câteva manifestări, deranjante care trebuie să mergi la cabinetul unui ORL-ist. Pe lângă bolile ORL cronice, următoarele simptome pot reprezenta motive pentru a te adresa unui medic otorinolaringolog: - intonații răgușite necaracteristice și alte modificări ale vocii; - dureri de gât persistente sau periodice; - dificultăți în a înghiți alimente și lichide; - diverse tipuri de guturai; - sforăitul pe timp de noapte; - urechi înfundate și durere, mâncărime ale acestora; - orice fel de eliminări din urechi; - congestie nazală și secreții considerabile din nas.

Simptome

Durere de cap Durere de cap
Durere de gât Durere de gât
Nasul curgător Nasul curgător
Pierderea mirosului Pierderea mirosului

Recenzii

Romina Teibas

Off Doamne, vă mulțumesc mult, am vrut inițial să fac o consultatie cu d/ra dar nu-mi reuşea, cred că nu făceam eu ceva corect! Sunt mega mulţumită pentru aşa răspuns detailat, parcă mi-a luat tot ca cu mâna😅 mă bucur că e ceva simplu dar nu la ce mă gândeam eu!

Corina Mardare

Superbă, Dna. doctor foarte explicită şi răbdătoare cu recomandări foarte bune!

Irina Ţurcanu

Sincere mulțumiri și respect pentru dvs. sunteți un medic minunat, medic de la Dumnezeu!

Diana

Va mulțumesc frumos pentru consultație și ajutor!

Maria Teterea

Mulțumesc mult doamnei doctor pentru receptivitate, amabilitate și tratament corespunzător !

Dina Zugrav

Experiența aceasta a fost una foarte bună. Explicații pe înțeles și cu tratament corect. Multumim mult, dna. Marina Trofimciuc 💐

Lidia Sirbu

Am rămas mulțumită de consultația medicului. Am primit explicație la toate întrebările, și tratamentul a fost eficient.

Corina Mardare

O experiență minunată, Dna Doctor foarte receptivă, a răspuns foarte rapid și de mare ajutor pentru noi! Mulțumim că există așa posibilitate în special pentru cei din diasporă !👌

Odajiu Rodica

Am rămas mulţumită de comunicarea d-nei Marina. Promt mi-a răspuns la întrebările pe care le-am avut. O recomand cu drag !

Dumitriţa Bejan

Doamna Marina, este un specialist foarte bun, receptiv, am primit răspuns la toate întrebările, ma ajutat și ma liniștit ca mama. Sunt foarte mulțumită.

Iuliana

Sunt foarte mulțimită de acestă Doamnă, mi-a explicat totul pe înțeles. Mulțumesc frumos doamna Marina!

Aliona Popov

O experiență foarte și foarte bună, medic profesionist care ma ajută cu răspunsuri absolut la toate întrebările, foarte clar explicit. Un mare mulțumesc!

Laura Grecu

O recomand cu drag pe doamna doctor.

Petreanu Cristina

Mulțumim enorm pentru receptivitate și sfaturi utile!

DIKOVA

Sunt foarte mulţumită de consultaţie, sper cu adevarat să ne fie de ajutor. Totul este scris atât de detaliat şi, cel mai important, cu cuvinte simple !!!!??

Mihaela Bunescu

Super bravo și drăguță! Un dar de explicație aparte !?

Veronica Barbascumpa

Uneori chiar şi o consultaţie online, poate fi decisivă. Mulţumim mult dnei. Marina !

Anton Alina

Am avut o experienţă foarte frumoasă datorită acestui chat! Vreau să mulţumesc mult doamnei Marina Trofimciuc pentru receptivitatea şi răbdarea acordată ?

Belous Iulita

O experiență plăcută, doamna doctor Marina Trofimciuc, foarte amabilă şi a oferit toată informaţia de care aveam nevoie. Consultaţia a satisfăcut necesităţile. Cu siguranță voi reveni!

Vadim Capcelea

Am solicitat o consultaţie cu Dna doctor Trofimciuc Marina pentru fiica mea de 2.5 ani. Comunicarea a fost foarte bună, atât înainte cât şi în timpul consultaţiei. Am primit răspunsuri şi explicaţii foarte clare, necătând la faptul că este o consultaţie video. Am rămas foarte mulţumiţi de profesionalismul Dnei Trofimciuc!!!

Ana

Mulţumesc mult pentru receptivitate!

Daniela Bursacovschi

Foarte bravo doamna doctor şi foarte rapidă!

Zmeu Adriana

FOARTE MULŢUMITĂ!

Previous Slide
Next Slide